A fost desemnat câştigătorul licitaţiei pentru documentaţia necesară drumului de legătură dintre A1 şi Râmnicu Vâlcea, cunoscut ca „secţiunea 6″ a Autostrăzii Sibiu – Piteşti.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a desemnat astăzi câstigătorul pentru Elaborarea documentaţiei de avizare a lucrărilor pe lotul 1 şi a Studiului de Fezabilitate pentru lotul 2, pe DN 73C.

„Luni, 14.02.2022, au fost transmise adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractelor, având ca obiect:

1. ELABORARE DOCUMENTAŢIE DE AVIZARE A LUCRĂRILOR DE INTERVENŢII PENTRU “DN 73C, km 44+800 – km 55+000, CURTEA DE ARGEŞ – TIGVENI” (Lot 1)

Ofertantul desemnat câştigător este PROIECT-CONSTRUCT REGIUNEA TRANSILVANIA.

Durata este de 11 luni, de la data de începere a contractului.

Valoarea contractului este 1.881.176,54 Lei fără TVA.

2. ELABORARE STUDIU DE FEZABILITATE PENTRU “REABILITARE/ MODERNIZARE DN 73C, km 55+000 – km 68+000, TIGVENI – MUNICIPIUL RÂMNICU VÂLCEA” (Lot 2).

Ofertantul desemnat câştigător este PROIECT-CONSTRUCT REGIUNEA TRANSILVANIA.

Durata este de 14 luni pentru Lotul 2, de la data de începere a contractului.”, au transmis reprezentanţii CNAIR.

Potrivit acestora, semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii şi, respectiv, după soluţionarea tuturor contestaţilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Valoarea contractului este de 3.686.099,41 Lei fără TVA.

Au fost depuse patru oferte pentru proiectarea legăturii Rm Vâlcea la A1, aşa-numitul tronson 6 al Autostrăzii Sibiu-Piteşti, anunţa, în septembrie 2021, fostul ministru Transporturilor Cătălin Drulă.

1. ASOCIEREA SC EUROCERAD INTERNATIONAL SRL – SC GEOSTUD SRL

2. SC PROIECT – CONSTRUCT REGIUNEA TRANSILVANIA SRL

3. SC SPC ELITE CONSULTING SRL 

4. SC TOTAL ROAD SRL

Proiectul este împărţit în două sectoare, între Curtea de Argeş şi Tigveni, respectiv între Tigveni şi Rm. Vâlcea – ambele, bazate pe noul model de caiet de sarcini al CNAIR.

Pe primul sector de 11 km se va reface drumul naţional DN73C, prin reabilitarea structurii rutiere, amplasarea unor elemente de siguranţă rutieră, montarea unui sistem modern de scurgere a apelor şi alte consolidări.

Al doilea segment de aproximativ 13 km presupune un mix între modernizarea actualului drum naţional pe anumite sectoare şi realizarea de variante noi de traseu, care să amelioreze considerabil fluenţa şi siguranţa circulaţiei.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat pe 6 iulie o nouă licitaţie pentru documentaţiile aferente drumului de legătură al A1 cu Râmnicu Vâlcea, cunoscut ca secţiunea 6 a Autostrăzii Sibiu – Piteşti.

 

 

Articolul precedentO grenadă a fost găsită la o fostă școală
Articolul următor8 polițiști vâlceni prezenți în Argeș la Serviciul Permise