La propunerea preşedintelui Consiliului Judetean Valcea, Constantin Rădulescu, consilierii judeţeni vâlceni s-au întrunit în şedinţă extraordinară, prilej cu care au aprobat două proiecte de hotârâre deosebit de importante pentru judeţul Vâlcea.

Este vorba despre „Acordul de cooperare între judeţele Dolj, Gorj, Vâlcea, Olt şi Mehedinţi şi Regiunea Macedoniei Centrale din Republica Elenă” şi de „Acordul de Parteneriat încheiat între Consiliul Judeţean Vâlcea şi Direcţia de Sănătate Publică Vâlcea”.

Primul proiect se referă la dezvoltarea cooperării bilaterale și a relațiilor de prietenie între autoritățile din judeţele Dolj, Gorj, Vâlcea, Olt şi Mehedinţi şi cele din Regiunea Macedoniei Centrale din Republica Elenă.

Cel de-al doilea stabileşte cadrul de colaborare între Consiliul Judeţean Vâlcea şi Direcţia de Sănătate Publică Vâlcea, pentru cooptarea factorilor de decizie în realizarea unei „Campanii de informare şi sensibilizare a individului despre efectele negative ale consumului de tutun asupra sănătăţii”.

Articolul precedentMaratonul scaunelor cu rotile, ”Totul merge ca pe roate” !
Articolul următorDance for Kindness, in Ramnicu Valcea