In perioada 17- 22 octombrie, în Albania, la Elbasan, a avut loc cea de-a XX- a ediție a Festivalului Internaţional de Teatru „SKAMPA”.

Alături de importante trupe de teatru din: Italia, Grecia, Macedonia, Kosovo și Albania, a fost invitată și România, reprezentată de Teatrul Anton Pann din Râmnicu Vâlcea.

La spectacolul Teatrului Anton Pann “VISELE LUI HAMLET”, prezentat pe scena Festivalului Internaţional „SKAMPA” de la Elbasan, a fost prezent și valceanul Mircea Perpelea, ambasadorul României în Republica Albania.

După terminarea spectacolului, prestația actorului Florin Beciu a fost însoțită de aplauzele spectatorilor și de un cos mare de flori oferit de Excelența Sa, de domnul Mircea Prepelea.

Surpriza a fost enormă pentru cei de la Teatrul Anton Pann din Rm Vâlcea, atunci când l-au văzut in sale pe domnul ambasador. Acest semn de apreciere i-a onorat pe cei de la Teatrul Anton Pann, ei încercând să-și manifeste bucuria și multumirea prin realizarea câtorva fotografii, marturie a acelor clipe.

Vă reamintim că la 22 iulie în 2016, Mircea Perpelea, fost prefect al județului Vâlcea în perioada 2000-2003, a fost învestit în funcția de Ambasador al României în Republica Albania.
Articolul precedent„Dinți frumoși, copii sănătoși”, la Valcea !
Articolul următor”Dăruieşte pentru un zâmbet” – un proiect de implicare socială