Ambasadori din șase țări, prezenți la Primăria Râmnicului.  Cu acest prilej au fost purtate discuții în cadrul ”Romanian Investment Zoom Project”.

Ambasadori din Belarus, Egipt, Africa de Sud, Nigeria, Congo și Georgia au fost prezenți la întâlnirea cu autoritățile locale și județene în cadrul proiectului inițiat de Avangarde Group, intitulat ”Romanian Investment Zoom Project”.

Primarul Mircia Gutău, președintele Consiliului Județean Constantin Rădulescu și prefectul Florian Marin au rostit scurte discursuri în care au prezentat oaspeților câteva dintre obiectivele turistice ale judetului si oportunitatile pe care zona Valcii le ofera investitorilor straini.

Si au scos in evidenta posibilitatile de atragere a capitalului și investițiilor străine, sustinerea stimularii unor colaborari externe, importanta crearii noilor locuri de muncă, prin valorificarea mai bună a potențialului uman si a introducerii noilor tehnologii.

Presedintele CJ Valcea, Constantin Radulescu, a subliniat faptul ca judetul Valcea adaposteste o multime de atractii turistice, precum monumente istorice(ruinele a vechi castre romane sau asezari si cetati dacice precum Buridava sau fortaretele dacice de la Ocnita si Gradistea, culele de la Maldaresti, manastiri), doua partii de ski si statiunile in care turistii pot beneficia de tratamente balneare.

Ambasadorii prezenti la Primaria Ramnicului au discutat cu oamenii de afaceri vâlceni oportunitățile de colaborare cu țările pe care le reprezintă.

Articolul precedentCozmin Gușă, despre amnistie şi graţiere: „Sunt de acord doar în aceste condiții”
Articolul următorScaderi importante in ceea ce priveste infractionalitatea stradala in Valcea, in primele 9 luni ale anului