Ambasadorul Palestinei, Excelenţa Sa Fuad Karim Saliba Kokaly, a fost oaspetele Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea într-un demers de identificare a posibilităţilor de colaborare cu autorităţi şi afaceriști locali.

Vizita diplomatului palestinian, derulată în cadrul Programului ”Romanian Investment Zoom”, a debutat cu o întâlnire cu primarul Mircia Gutău și viceprimarii Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu.

Cu aceast prilej primarul vâlcean a subliniat faptul că Râmnicul a fost, în ultima perioadă, gazda multor reprezentanţi ai corpului diplomatic acreditat în Bucureşti, în contextul stabilirii de relaţii instituţionale şi comerciale.

Ambasadorul Kokaly a completat faptul că vizita de astăzi reprezintă ”un punct de început” în stabilirea unor relaţii de cooperare în special în domeniile turismului şi agriculturii.

A fost anunțat și faptul că, la sfârșirul lunii februarie, va vizita municipiul Râmnicu Vâlcea şi judeţul Vâlcea, timp de mai multe zile, alături de o delegație de oameni de afaceri, prezenţi în România cu ocazia Târgului de turism de la Romexpo.

Ambasadorul Palestinei a avut o întâlnire și cu un grup de oameni de afaceri, coordonat de directorul general al Camerei de Comerţ şi Industrie Vâlcea, Gheorghe Rizoiu, ocazie cu care au fost identificate mai multe posibilităţi de colaborare economică.

Articolul precedent„Prințul Unirii Principatelor și vâlcenii”. Discurs susținut de istoricul Florin Epure
Articolul următorCirculația pe tronsonul Rânca (Gorj) – Obârşia Lotrului (Vâlcea) rămâne închisă