Şi în acest an Teatrul Municipal Ariel se alătură Primăriei Râmnicu Vâlcea, care oferă un eveniment dedicat celor mici, cu prilejul sărbătorilor Pascale.

Întâlnirea cu cei mici va avea loc vineri, la grădina zoologică din Ostroveni, în cadrul evenimentului “Maratonul Iepurașului”.

Micul Pepe, alături de asistenții săi, personaje animate Disney, Minnie sau clovni, îi vor întâmpina pe cei mici într-o lume de poveste.

Încă de când a fost lansat, în anii trecuți, proiectul şi-a câştigat fani în rândul râmnicenilor de toate vârstele. Atât copiii şi adolescenţii, cât şi adulţii care-i însoţesc, sunt invitaţi să petreacă ziua de vineri printre baloane, confetti, chipuri pictate şi să se bucure de o diversitate de ateliere, spectacole, jocuri, concursuri și animaţie specială, oferită de actori ai Teatrului Ariel, din Râmnicu Vâlcea.

Evenimentul maraton, derulat între orele 11 30- 14 00, reuneşte anual sute de copii și adolescenţi.

Echipa Micului Pepe le va oferi copiilor șansa de a intâlni personaje îndrăgite din lumea Disney și de a primi în dar figurine modelate special pentru ei, de Micul Pepe, cel mai îndrăgit personaj din Râmnic, creat de actorul Roger Codoi.

Surprizele continuă până la ora 14 00 cu: picturi pe şevalet, ”Zoo Expres” (ghicitori şi acţiuni interactive pentru descoperirea şi realizarea hărţii Zoo), atelier de ouă încondeiate, precum și ”Maratonul Oului de Ciocolată”.

Câștigătorul acestei competiţii va fi premiat cu acces gratuit la Grădina Zoologică timp de o lună.

Copiii pot ajunge la Grădina Zoologică din Sudul municipiului cu ”Autobuzul Iepuraşului”, care va efectua curse gratuite pe traseul 7 ETA, ora 11.00 .

Același mijloc de transport îi va transporta pe copii în oraş între orele 14 00 – 15 00.

Intrarea la eveniment va fi liberă, iar accesul se va face începând cu ora 11 30.