Avarie la vana Dn 150, comuna vâlceană Muereasca, alimentat din conducta de transport Brădișor, DN 1200 mm, în zona Baraj Dăești. Au fost afectate mai multe zone ale Râmnicului.

Parțial în str. Straubing – de la intersecția cu str. Fețeni până la str. Pajiștei inclusiv, str. Izlazului, str. Stăncioiului, str. Valea Dumitranei, str. Săliștea Nouă, str. Fețeni și cartier Fețeni, comuna Muereasca și comuna Bujoreni, sunt posibile scăderea presiunii apei potabile și chiar întreruperea furnizării apei potabile în data de 22.07.2020,  în intervalul orar 8:00-19:00.

Abonații afectați de măsuri sunt rugați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada menționată.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție, angajații APAVIL SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate.

La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară, pentru o scurtă perioadă, apă tulbure la robinetele consumatorilor, de aceea le recomandăm ca imediat după pornire să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminarii apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării apei.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către APAVIL SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății, anunță APAVIL S.A.

Sursa: Realitatea de Valcea

Articolul precedentCompania Națională de investiții anunță finanțarea oferită Râmnicului pentru construirea unui bazin de înot
Articolul următorPremierul Ludovic Orban a anunțat, intensificarea tuturor măsurilor de control și prevenire a răspândirii pandemiei