La data de 08 februarie, politisti din cadrul Sectiei 7 Maldaresti au fost sesizati de un bărbat de 57 ani, din Tomșani, cu privire la faptul că acesta l-a găsit decedat în locuință pe tatăl său în vârstă de 81 ani.

Echipa operativă din cadrul IPJ Vâlcea s-a deplasat la Tomșani, unde au descoperit un cadavru de sex masculin, care prezenta urme de violență la nivelul feței.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Horezu, în vederea efectuării necropsiei și stabilirea cauzei morții.

În urma necropsiei efectuate la data de 09 februarie, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiuni de omor.

Cercetările se fac sub îndrumarea unui procuror, pentru mai multe informații vă rugăm să vă adresați parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Tot la data de 09 februarie, in urma verificărilor și cercetărilor efectuate de către polițiști, in cauza privind omorul de la Tomșani din data de 8 februarie, au fost identificate, într-un timp foarte scurt, două persoane, un băiat și o fată în vârstă de 18 respectiv 19 ani, bănuiți de comiterea faptei.

Aceștia au fost reținuți pentru o perioada de 24 de ore, urmând a fi prezentați la data de 10 februarie, Tribunalului Vâlcea, cu propunere de arestare preventivă.

La aceasta activitate au participat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic, Serviciului de Acțiuni Speciale, Poliția orașului Horezu și din cadrul Secției de Poliție Rurală Măldărești, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.