Tânărul antreprenor vâlcean, Bogdan Constantin Popa, lansează o petiție către cetățeni și susține ideea ridicării pe platoul Fețeni a unui amfiteatru natural.

Declarații Bogdan Constantin Popa

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1408986445955170&id=100005314831951

Pe platoul de la Feteni, în cartierul Goranu, Municipalitatea dorește să amplaseze o nouă stație de gunoi. Vă reamintesc că există deja una sus la Feteni, construită de același primar în 2009. Oamenii de acolo suportă de peste 10 ani mirosuri, ciori, corbi, insecte și o stare de tensiune continua, pentru că nu au putut împiedica acel proiect, că erau prea puțini. 

Acest nou proiect pune în pericol viețile oamenilor din zonă, prin riscul de contaminare a pânzei freatice, dar și calitatea vieții tuturor locuitorilor orașului. Mai mult, ne răpește o zonă de promenadă și un loc cu potențial turistic neexploatat!

Eu cred că, de această dată, împreună, noi toți vâlcenii, putem determina Primăria Râmnicu Vâlcea să schimbe locul de amplasare al acestei stații.

Din pură curiozitate am căutat să văd cum arată proiecte similare ale altor primării. Din păcate, se vede și din satelit că zona respectivă nu este mai frumoasă ca înainte, ba din contră! De aceea mă surprinde decizia primarului ecologist de a strica un peisaj natural cu o astfel de construcție.

Trecem prin clipe dificile, iar acest platou era o oază de liniște și relaxare pentru mulți dintre noi. Trebuie să spunem NU AICI construcției și împreuna să salvăm platoul Feteni!

Vă îndemn să semnați petiția Declic și să o distribuiți prietenilor și 6 ca să o semneze și ei: https://campaniamea.declic.ro/petitions/nu-aici-uniti-salvam-amfiteatrul-natural-valcean” – Bogdan Constantin Popa

Bogdan Constantin Popa face parte și din asociația „Mișcăm Vâlcea”, alături de care s- a implicat în campania distribuirii gratuite de măști și materiale de protecție către medicii vâlceni.

„(…) cand am vazut ce se intamplă mi-am dat seama ca orice ajutor conteaza. M-am implicat fara sa ma gandesc cum si ce voi face, pentru mine era clar numai ca vreau sa ajut” a declarat la începutul campaniei Bogdan Popa.

Sursa: Realitatea de Valcea

Articolul precedentVIDEO|Consiliul Județean continuă dotarea cu echipamente a Spitalului de Urgență Vâlcea
Articolul următorFinanțare de la Ministerul Mediului pentru garduri electrice împotriva urșilor