Condiții de ceață, joi dimineață, vizibilitatea este redusă în trafic sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele Argeș, Dâmbovița, Giurgiu, Ilfov, Prahova și Teleorman.

Pe drumurile din județele Constanța și Tulcea ninge ușor, fără depuneri pe carosabil.

Pe autostrada A2 București-Constanța se circulă în condiții de ceață densă, cu vizibilitate sub 100 de metri, pe tronsonul kilometric 10-67, între kilometrii 67 și 144 nu sunt precipitații, iar pe tronsonul 144-212 + A4 Ovidiu – Agigea, precipitațiile sunt mixte, dar fără depunere pe carosabil, s-a acționat pe timpul nopții cu utilaje de deszăpezire. Până la aceasta oră, nu s-au înregistrat evenimente rutiere din cauza vremii nefavorabile.

Au fost oprite manevrele în porturile Midia și Constanța Nord, până la remedierea condițiilor meteorologice. De asemenea, Bara Sulina este închisă.

Conducătorii auto sunt avertizați să verifice înainte de a pleca la drum dacă au sistemele de iluminare și dezaburire funcționale și să le folosească adecvat, iar în zonele unde este prezent fenomenul de ceață să pornească și luminile de ceață, să circule cu viteză redusă, să mărească distanța de siguranță între vehicule și să sporească atenția la volan, asigurându-se temeinic la fiecare manevră pe care o efectuează în trafic. Reamintim de obligativitatea echipării autovehiculelor cu anvelopele de iarnă, iar pentru zonele înalte de munte, sfătuim montarea pe acestea a lanțurilor.