„Eclipsele atacă amintirile si cu cat emoțiile sunt mai puternice, cu atât amintirile rămân mai vii!”

O nouă reprezentație a Teatrul Municipal Ariel din Râmnicu Vâlcea la acest sfârșit de an.

Purtând titlul „Cel mai amuzant sfârșit de lume… din lume”, o adaptare după textul „O 9 zi de august” scris de Andreea Radu, spectacolul aduce în fața publicului vâlcean mai multe premiere.

Textul piesei a fost scris special pentru această producție de Andreea Radu.

Iar spectacolul îmbină, pentru prima dată în Râmnic, elemente de dans, muzică oldies, hituri celebre ale anilor ’80 și atmosfera spectacolului londonez „Mamma Mia!”

Scenografia îi aparține Mihaelei Popescu.

Povestea se concentrează în jurul a două personaje, intrerpretate de binecunoscuții actori ai teatrului Ariel, Camelia și Dan Constantin.

Imagine

Aceleași dorințe, neîmpliniri sau drame umane, vechi de sute de ani sunt expuse într- o cheie amuzantă și nouă pentru publicul vâlcean.

O piesă care redefinește parcă nesfârsita așteptare a celor trei surori ale lui Cehov, în care umorul, folosit ca un reper inteligent al spectacolului, face suportabilă drama personajului interpretat de Camelia Constantin.

Un personaj interpretat de actrița Teatrului Ariel, așa cum o face de fiecare dată, cu multă forță, talent și finețe.

Din distribuție face parte și Adi Gheo, un tânăr actor de origine vâlceană, colaborator al unor spectacole de succes în București, care a debutat pe scena din Râmnicu Vâlcea în urma cu un an, în spectacolul „Furtuna”.

Și care se remarcă în fiecare apariție, reușind să îi mobilizeze pe cei din jurul său, cu succes.

Un personaj carismatic ce privește viața ca pe un joc ce trebuie câștigat.

Imagine

Si o apariție amuzantă a unui DJ atipic, interpretat de Gabriel Popescu.

O lume în care realitatea, absurdul, imaginatia și comedia se întrepătrund lăsând loc ideii că speranța, dezamagirea, zâmbetul, lacrimile sau iubirea pot fi doar jocuri ale sorții.

Imagine

Tulburător, amuzant, cu scene desprinse parcă din filme, dans și apariții surpriză, spectacolul regizat de Vlad Popescu, propune o nouă viziune a regizorului asupra provocărilor, culturii și credințelor unui colț de lume, din trecut, prezent sau…viitor?

Spectacolul va avea loc joi, la Sala Geo Saizescu, ora 19 00.