Ca urmare a executării lucrărilor de remediere cauzate de pierderea de apă potabilă din rețeaua de pe strada Bailor din Băile Olanesti, APAVIL va sista livrarea apei potabile pentru cateva ore, pe mai multe strazi din statiunea valceana.

Astfel, in ziua de 12 septembrie 2018, între orele 830 – 1300 , se  va  întrerupe  furnizarea  apei  potabile la consumatorii din Băile Olanesti care locuiesc pe străzile: Forestierilor, Cuibul cu Dor, Horea, Podișor, Epurești, Islazului, Pădurii, Înfrățirii, Carol Davila, Libertății, Merilor, Molidului, Crângului, Victoriei, Bradului și Alexandru Ioan Cuza.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări atât în zonă, cât și în zonele adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate.

De aceea, recomandăm consumatorilor afectați ca, imediat după pornire, să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produsă ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise al beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății.

Articolul precedentAJOFM Valcea face precizari privind disponibilizarile colective
Articolul următorHacker reținut la Valcea în baza unui mandat de arestare, emis de Tribunalul SUA pentru Districtul de Nord al statului Ohio