Colaborare intre orasul Horezu si orasul Clervaux, Luxemburg, anunta presedintele Consiliului Judetean Valcea, Constantin Radulescu. 

La initiativa ambasadorului Romaniei la Luxemburg Lilian Zamfiroiu, a fostului ministru de externe, Lazar Comanescu, si a primarului Orasului Horezu, Nicolae Sardarescu, o delegatie oficiala a Orasului Clervaux din Luxemburg participa in perioada 15-17 august in orasul Horezu la discutii ce au la baza proiecte comune celor doua orase.

Delegatia, formata din Emile Eicher- primar al localitatii si deputat, Georges Michels si Romain Braquet – consilieri, are misiunea de a realiza un parteneriat intre cele doua orase, in vederea dezvoltarii economice si turistice si in scopul realizarii de proiecte comune pentru atragerea de fonduri europene.

Oaspeții au fost încântați de județul Vâlcea si de ideile propuse de autoritatile judetene si locale, carora le-au adresat invitația ca si o delegație din România sa faca o vizita in Luxemburg, declara presedintele Consiliului Judetean

Articolul precedentAtelier de olărit pentru cei mici, in Horezu
Articolul următorIMPRO SHOW COMMEDIA, un spectacol in care publicul va fi…actor