„Colonelul și păsările”, o poveste despre… lumea noastra, in aceasa seara la Ramnicu Valcea, la Casa de Cultura a sindicatelor.

Teatrul Municipal ARIEL din Râmnicu Vâlcea, sub patronajul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea, prezintă o noua reprezentatie a spectacolului montat, in premiera, pe o scena valceana.

Pentru prima dată montată pe scena teatrului vâlcean, piesa „Colonelul și păsările” este povestea unor nebuni ce plănuiesc să evadeze dintr-un institut izolat. Personajele doresc sa creeze un mic detașament ONU și sa porneasca spre Strasbourg, pentru a se alătura forțelor Națiunilor Unite.

Spectacolul ilustrează dorința de a evada dintr-o realitate care te ține captiv, realitatea unei societăți care tinde să catalogheze, să încadreze în tipare clare, să transforme fiecare individ ca parte a unei mulțimi uniforme.

Drama aduce in prim plan situatii ale omnului contemporan, ce traieste intr o societate in care viata sa consta uneori in minciuna si prefacatorie.

O piesa actuala care vorbeste, in final, si despre puterea fiecaruia dintre noi de a fi el insusi, intr- o lume haotica, fara sens, dar care totusi poate oferi si…libertate. O PIESA

Premiera spectacolului a avut loc pe 23 martie,  în prezența faimosului dramaturg bulgar.

In aceasta seara, Piesa, scrisa de Hristo Boicev, in regia lui Vlad Popescu va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, incepand cu ora 18:30

 

Articolul precedentZidul de sprijin din zona Cetatuia va fi finalizat in aceste zile
Articolul următor11 posturi vacante la Consiliul Județean Valcea