O noua ediție a celui mai longeviv eveniment al copiilor și tinerilor din centrele de plasament și al foștilor tineri institutionalizați va avea loc pe 16 Decembrie.

Duminică 16 Decembrie, incepand cu ora 16:00 în sala mare a Consiliului Județean Vâlcea va avea loc o noua ediție a spectacolului SEARĂ DE COLINDE.

Pentru prima data Concertul este organizat de Asociația Orfanilor din Casele de Copii în parteneriat cu reprezentantii Consiliului Județean Valcea.

Parteneriatul a fost semnat pe 23 Noiembrie de Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea și Mihai Ghebrea, preşedintele Asociaţiei Orfanilor din Casele de Copii.

„Seara de colinde” este un eveniment important pentru copiii și tinerii din centrele de plasament și chiar și pentru cei care au părăsit aceste locuri. Cu acest prilej tinerii au ocazia de a oferi un cadou de Crăciun și de a deschide o ușă celor care doresc sa îi sprijine.

Pe scena vor urca grupuri de colindători din centrele de plasament, grupuri formate din foști tineri instituționalizați alaturi de soliști din afara acestei categorii sociale.

Intrarea la ediția XX a concertului este liberă.

Articolul precedentReprezentantii ISJ Valcea au acordat premii câștigătorilor concursului „Coloana Marii Uniri”
Articolul următorExcursie la Viena oferită de un resort vâlcean la gala “Mirii Anului”