Școala Gimnazială „Take Ionescu” din Râmnicu Vâlcea a organizat cea de-a XXII-a ediție a Concursului Național Interdisciplinar „La Școala cu Ceas”, disciplinele geografie şi istorie pentru elevii claselor V-VIII, sub egida Ministerului Educaţiei Naţionale si a Inspectoratului Școlar Judeţean Vâlcea.

La această ediţie au participat 1500 de elevi de gimnaziu din 23 județeale ţării (Vrancea, Sibiu, Hunedoara, Mehedinți, Bihor, Suceava, Botoșani, Alba,Prahova, Călăraşi, Teleorman, Arad, Dâmbovița, Brașov, Vaslui, Bucureşti, Olt,Dolj, Argeș, Bistrița-Năsăud, București, Ilfov, Vâlcea), atrași de subiectele interesante, clare, concrete, elaborate la nivel de olimpiadă, cu hărți și imagini color, de corectitudinea și seriozitatea desfășurării probelor.

Elevii participanți au reusit astfel sa-si verifice cunoștințele înainte de Olimpiada de geografie și de Concursul Național Școlar  „Mica Olimpiadă de Geografie Terra”, dar şi de Olimpiada de Istorie.

Lucrările au fost evaluate de către  profesori de geografie şi de istorie din toate județele participante.

Elevii au fost răsplătiți pentru rezultatele obținute cu medalii, diplome, iar primul elev de la fiecare clasă  a primit Cupa Școlii Take Ionescu, atât la geografie, cât și la istorie.

Articolul precedentRecrutare la Centrul militar judetean Valcea !
Articolul următor„Colonelul și păsările”, o poveste actuală, despre lumea noastra, in această seară la Râmnicu Vâlcea