Conferință de presă inedită la Râmnicu Vâlcea. Reprezentanții PNL Vâlcea și candidatul PNL pentru funcția de primar al Râmnicului, au ales să își susțină proiectele în mijlocul naturii.

Imagine

Conferința de presă a PNL Vâlcea a fost susținută de Președintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, Prim-Vicepreședintele PNL Vâlcea, senatorul Romulus Bulacu, Președintele PNL Râmnicu Vâlcea, Claudia Mihaela Banu și Candidatul PNL la funcția de Primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, Virgil Pirvulescu.

Imagine

Claudia Mihaela Banu: 

Ne aflam aici la Fabrica de seringi pentru ca aceasta zona reflecta, din pacate, decaderea economica a orasului nostru.

E timpul astazi să avem o conversație sincera pe care toții valcenii o aștepta de prea multa vreme. O conversație necesară despre ce ne dorim cu adevărat pentru orașul nostru, pentru comunitatea noastră și despre solutiile economice pe care le propunem pentru viitorul Râmnicului.

Noi valcenii e timpul să avem curajul să recunoaștem că ne- am resemnat, ca ne-am obișnuit sa credem ca Râmnicu Vâlcea este un oraș captiv. Un oraș blocat în trecut. Un oraș din care copiii si nepotii nostri prefera sa pleace, locurile de muncă se împuținează și în care investitorii întârzie să  apara (…)

Astăzi, putem să afirmam
Că Partidul Național Liberal are candidatul determinat, profesionist și hotărât să se lupte pentru oras. Acum avem candidatul care va reuși să deschida orasul, care  isi doreste si va reusi sa atraga fondurile europene de care avem nevoie ca să ne dezvoltăm, să pregătească orașul pentru viitor. Mesajul important, pe care dorim sa il transmitem astazi  este  că PNL are singurul candidat  capabil să creeze, sa propuna si sa puna in practica un program concret de masuri economice.

Sursa: Realitatea de Valcea