Aproximativ 185 de milioane de lei, fonduri guvernamentale, pentru proiecte de infrastructură din 19 localităţi vâlcene, anunță președinte Consiliului Județean.

19 localităţi vâlcene au primit astăzi, prin decizia Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză, aproximativ 185 de milioane de lei fonduri guvernamentale.

Sumele sunt alocate pentru dezvoltarea unor proiecte importante pentru comunităţile respective, anunță președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Banii vor fi investiți pentru construcţia unor dispensare, modernizarea sistemelor de iluminat public şi reabilitarea infrastructurii (drumuri şi poduri) din localităţile respective.

În luna septembrie Guvernul a alocat prin Fondul de Dezvoltare şi Investiţii aproximativ 53 de milioane de lei pentru proiecte din alte cinci localităţi din judeţ, printre acestea regăsindu- se și orașul reședința de județ.

„(…) 23 de localităţi au primit bani pentru investiţii de la Guvernul României, suma totală alocată judeţului Vâlcea fiind de 249.663.252 lei (53 de milioane de euro)”, declară Constantin Rădulescu.

„Le doresc spor la treabă primarilor şi sunt convins că alocarea de fonduri prin Fondul de Dezvoltare şi Investiţii va continua pentru judeţul Vâlcea!” a încheiat domnia sa.