Tinerii de la Clubul Copiilor din Drăgășani, din trupa Little Stars, au obținut trofeul festivalului Național „Zilele Teatrului pentru Copii – Lucian Blaga”, fesrival aflat la cea de- a XV-a ediție.

La festival au fost prezenți 156 de elevi din județele Alba, Arad, Brașov, Cluj, Dolj, Gorj, Hunedoara, Sibiu, Satu Mare și Vâlcea.

S -au acordat premii speciale pentru interpretare, miscare scenică, costume și decor.
 
Clubul Copiilor Drăgășani, coordonat de profesor Ionela Popescu și Răzvan Popescu, a reușit să obțină mai multe premii, în cadrul concursului.

Imagine

Printre distincțiile obținute de tinerii pasionați de teatru din Drăgășani se regăsesc și premii speciale individuale pentru interpretare. Acestea au fost obținute de Neagoe Roxana, Popoiu Anastasia, Mihailescu David și Trandafir Viorel.
 
În cadrul festivalului au fost oferite și premii speciale pentru mișcare scenică, costume și decor. Clubul Copiilor Sighișoara a fost premiat pentru realizarea costumelor.

Trupa micilor vâlceni a fost remarcată și pentru decorurile creative, au declarat profesorii acestora.
 

Sursa: Realitatea de Valcea

Articolul precedentAlexandra Păcuraru | România nu este o tablă de joc în care politicienii să își dea șah pe chestiuni minore, cu gândul la alegerile de peste un an
Articolul următorRaliul Argeşului, aproape de start. Câte echipaje vor fi prezente în acest an