Polițiștii rutieri au întocmit din nou dosare penale pentru soferii prinsi ca au consumat alcool, dupa care s-au urcat la volan.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Brezoi au depistat în trafic, în localitate, un șofer de 58 de ani, sub influența alcoolului. În urma testării, a rezultat o  alcoolemie de 0,51 mg/l alcool pur in aerul expirat, șoferul fiind condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice. A fost înregistrat un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau  altor substanțe ”.

Si polițiștii Serviciului Rutier au oprit în trafic, pentru control, în Mihăești, un șofer de 26 de ani, din municipiul Drăgășani. În urma verificărilor, a reieșit că mașina condusă de tânăr, era radiată din circulație de autoritățile din Danemarca. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Lucratorii Secției 8 Poliție Rurală Lăpușata au fost sesizați de un participant la trafic, cu privire la faptul că, în comuna Roești, în un conducator auto are o maniera de condus imprudentă.Polițiștii s-au deplasat la fața locului și l-au oprit pentru control pe șoferul de 48 de ani, din Berislăvești.A rezultat că acesta avea o alcoolemie de 1,42 mg/l in aerul expirat. S-a înregistrat un dosar penal.

Articolul precedentMandate de executare a pedepsei cu inchisoarea !
Articolul următor172 milioane de euro pentru județul Valcea