Se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București- Pitești, începând din localitatea Ciorogârla, județul Ilfov și pe DN 1A, loc. Mogoșoaia.

Este trafic intens la această oră și pe Centura Capitalei, în loc. Domnești și Berceni.

Pe autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil parțial uscat, fără precipitații și cu vizibilitate bună.

În perioada 15 februarie – 21 aprilie 2022, se desfășoară lucrări de reabilitare a podului de la Cernavodă pe autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 155 – 161. Din acest motiv, traficul rutier este restricționat pe sensul către litoral, fiind deviat pe sensul către Capitală, unde se circulă pe câte o bandă în ambele direcții, cu restricție de viteză de 60 km/h.

Începând cu data de 22 februarie, în vederea executării lucrărilor de reabilitare a podului peste Brațul Borcea, situat pe autostrada A2, la km. 149+680 de metri, se închide calea 1 de rulare (sensul București – Constanța).

Traficul rutier va fi deviat pe calea 2 (sensul Constanța – București), unde se va circula în ambele sensuri pe sectorul cuprins între km. 142+885 de metri- 148+015 metri.