Concert „Damian Drăghici & Brothers”,  „Raluka & Proiectul Balkanc” și un spectacol de teatru-dans, creat de actorul și coregraful Paul Cimpoieru. Vor avea loc în aceste zile în Râmnicu Vâlcea.

Sâmbătă, 25 iunie, începând cu ora 19 30, la Arenele Traian din centrul orașului râmnicenii pot participa la concertul susținut de Damian Drăghici & Brothers.

Imagine

Spectacolul va fi deschis de „Raluka & Proiectul Balkanc”.

Pe 26 iulie, Râmnicenii pasionați de teatru și dans sunt invitați la El MURO, un spectacol de teatru-dans, creat de tineri coordonați de regizorul Paul Cimpoieru.

Un spectacol actual si totodată atemporal, cu o forta asemanatoare tăcerii care sparge pereții si dăramă zidurile. (…) un spectacol de teatru modern – ca limbaj teatral, dar si curajos – ca mesaj, născut dintr-o necesitate artistica si raspunde in maniera proprie artei la situatia actuala a lumiii si a vieții, spune regizorul spectacolului.

Este un performance modern caci îmbină teatru, dansul, muzica, proiecțiile video intr-o combinație inedită si reușeste să creeze o atmosferă aparte- Paul Cimpoieru

Paul Cimpoieru a studiat timp de doi ani la Actos Studio, în America. În România, în 2008, a înființat Compania Independentă de Teatru „Two Of Us”, premiată la numeroase festivaluri.

A lucrat și alături de Dan Puric și coregraful Gigi Căciuleanu.

A jucat în filme de scurtmetraj, a obţinut premii internaţionale printre care: finalist – 2014 New York DUTF (Downtown Urban Theater Festival), 2011 Medalia de Aur / Festivalul Internațional de Dramă, Serbia.

A dansat la Metropolitan Opera (în Final Season, în Bayadere şi în Romeo şi Julieta).

Intrarea publicului la spectacole este liberă.

Organizator: Primăria Râmnicu Vâlcea.

Imagine

 

Sursa: Realitatea de Valcea