Trei vâlceni au ales să ofere servicii de tuns și aranjat, gratuit, cu scopul de a aduna fonduri pentru Maternitatea din Râmnicu Vâlcea.

Banii au fost donați Asociației Mămici din Vâlcea, din dorința de a sprijini Maternitatea vâlceană cu un aparat necesar copiilor nou născuți.

O inițiativă cu un impact impresionant, a declarat Denisa Matei, președintele Asociației, pentru Realitatea de Vâlcea.

Astfel, pe perioada a trei zile, timp de 12 ore în fiecare zi, Florin Drăghici și Bogdan Zamfirescu și- au pus toată priceperea şi dăruirea în valoare pentru a strânge donaţii pentru copii.

Serviciile oferite pe bază de donaţie, aranjat, coafat sau chiar şi tuns, au fost dedicate atât adulţilor cât şi celor mici.

Acțiunea a avut loc într- un spațiu comercial.

Femeile care s- au alăturat campaniei au fost machiate gratuit de Bianca Tarse, care s- a implicat în acțiunea inițiată de Bogdan Drăghici.

Demersului caritabil de susţinere i s- au alăturat 130 de persoane.

Cea mai mare donație făcută a fost 700 RON.

În total s- au strâns 6940 RON, bani care se vor adauga celor donați la evenimentele viitoare ale Asociației Mămici din Vâlcea, pentru achiziționarea unui aparat ventilator non- invaziv, CPAP Buble.

Asociația Mămici din Vâlcea este una dintre cele mai cunoscute societăți de tip ONG din Vâlcea, recunoscută de Primăria Râmnicului și Prefectura Vâlcea pentru implicarea în acțiuni sociale.

Articolul precedentVineri, 19 aprilie, în Râmnic se colectează gratuit deşeurile electrice şi electronice
Articolul următorPrimul dintre cele șapte centre regionale ale Agenţiei Naţionale a Zonei Montane a fost lansat în județul Vâlcea