Procurorii DIICOT au fost sesizaţi şi s-a înregistrat un dosar penal pentru trafic de droguri după ce, sâmbătă seară, mai multe persoane care se aflau la o petrecere, la un restaurant din Râmnicu Vâlcea, au ajuns la spital acuzând stări de rău.

Este vorba despre 16 tineri cu vârste între 22 şi 25 de ani din Prahova, care se aflau la o petrecere la Restaurant Ramada din Râmnicu Vâlcea.

Ei au ajuns sâmbătă seara la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea din cauza intoxicațiilor cu substanțe psihoactive. Surse din spital spun că aceștia ar fi consumat prăjituri olandeze care conțineau marijuana și pe care ei le-au adus la petrecere.

Iniţial a fost sesizată poliţia.

„La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 20:20, Poliția  municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că, în incinta unui restaurant din municipiu, mai multe persoane acuză stări de rău.

Din primele verificări efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că, în incinta restaurantului se desfășura o petrecere la care erau prezente un număr de aproximativ 70 de persoane, iar la un moment dat, unele dintre acestea au acuzat stări de rău.

La spital au ajuns mai multe persoane, în vederea efectuării de investigații medicale amănunțite.

În continuare, polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, transmite IPJ Vâlcea.

Oficialii Poliţiei Vâlcea au adăugat că s-a înregistrat dosar penal pentru trafic de droguri, iar competența este exclusivă a DIICOT.

Sursa: Realitatea de Valcea

Articolul precedentRâmnicu Vâlcea: Au ajuns la spital cu stări de rău, de la o petrecere la restaurant
Articolul următorDrum prăbușit. Circulația rutieră pe DN7 între Boița și Lazaret va fi dirijată de un semafor