Astazi, in baza Ordinului Prefectului nr.508,  a avut loc ședința premergatoare ceremoniei de constituire a Consiliului Local al municipiului Râmnicu Vâlcea.

Evenimentul a debutat la ora 11:00, în Sala Lahovari a Filarmonicii „Ion Dumitrescu”.

Imagine

Virgil Pîrvulescu a declarat cu acest prilej ca, alaturi de echipa sa, in calitate de consilieri locali, a convocat „o ședință extraordinară cu următoarea ordine de zi: Alegerea viceprimarilor municipiului Râmnicu Vâlcea și alegerea președintelui ședințelor Consiliului Local pentru următoarele trei luni.”

Imagine

Tot astazi echipa condusa de Virgil Pirvulescu si Claudia Banu a fost la eveniment pentru a semna prezenta in noul Consiliu Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, in urmatorii ani.
Imagine
 
Cezar Bulacu, Cristian Simoiu, Grigore Craciunescu, Radu Proteasa, Cristian Buican, Narcisa Mihaela Stan, Virgil Pirvulescu pentru Râmnicu Vâlcea, Claudia Mihaela Banu, Pavelescu Lucian, Nicoleta Strimbei.

Virgil Pîrvulescu:

Astăzi am depus, alături de colegii mei din #AlianțaPentruRâmnic, jurământul, prin care ne-am angajat să vă reprezentăm cu onoare și corectitudine interesele și drepturile în #ConsiliulLocal. De astăzi încep patru ani grei, plini de provocări cărora le vom face față prin muncă și efort susținut.

Imagine

Pe #27Septembrie2020 ne-ați acordat încrederea dumneavoastră, cu o mare dorință de schimbare în suflet. Astăzi, pe #27Octombrie2020, noi am jurat că nu vă vom trăda această încredere și că vom lupta cu toate forțele pentru a dezvolta Râmnicu Vâlcea.

Mai mult, în proaspăta noastră calitate de consilieri locali, am convocat o ședință extraordinară cu următoarea ordine de zi: Alegerea viceprimarilor municipiului Râmnicu Vâlcea și alegerea președintelui ședințelor Consiliului Local pentru următoarele trei luni.

Este timpul să ne apucăm de treabă, așa că urgentăm orice proces în acest sens.Vă mulțumim pentru toată susținerea pe care ne-o arătați zi de zi. De astăzi ne punem pe treabă!

Împreună #DeschidemOrașul și #DămVoceCetățenilor!”

Sursa: Realitatea de Valcea