După ce au fost premiați de către Inspectoratul Școlar General Vâlcea, elevii de 10 de la Capacitate și Bacalaureat au primit recunoașterea valorii lor și din partea Primăriei Râmnicului.

Pe scena amplasata în centrul Râmnicului, între concertele susținute de Corul Euphonia și cantautorul Gheorghe Gheorghiu, au urcat handbalistele de la SCM Râmnicu Vâlcea și elevii de 10 la cele două examene importante din viața unui tânăr, Capacitatea și Bacalaureatul.

Doar patru elevi din Vâlcea au fost notați cu zece pe linie la Evaluarea Națională. Este vorba despre Deaconescu Mario, absolvent al Școlii Take Ionescu, Sofia Deaconeasa de la Colegiul Mircea cel Bătrân, Theodor Lupulescu, elev al Școlii Gimnaziale Nicolae Bălcescu din Drăgășani și Denisa Zarioiu, absolventă a Școlii Generale nr. 10 din Rm Vâlcea.

Printre cei recompensați se numără și doi absolvenți de clasa a XII de la Colegiul Gib Mihăescu din Drăgășani și Colegiul Național de Informatică Matei Basarab. Antonio Dumitrascu și Cristina Ionela Enache sunt singurii din Vâlcea care au reușit să obțină media zece la prima sesiune a examenului de Bacalaureat din acest an.

Articolul precedentSupercupa Romaniei, prezentata in centrul Ramnicului !
Articolul următorLucrari anunțate la început de an școlar la prima școala europeană din Județul Valcea