Resort Paradis a acordat în această săptămână premii pentru mirii care s- au bucurat in 2018 de serviciile echipei care organizează evenimente .

„Gala Mirilor 2018” a adunat la un loc tinerii casatoriti care s- au bucurat de o invitatie la cina alaturi de reprezentantii resortului si cadourile oferite.

O gală plină de strălucire, un eveniment unic in Ramnicu Valcea, ajuns la cea de- a patra editie.

Evenimentul finalului de an i- a reunit pe cei care fac parte din conducerea resortului și care au declarat că ascultă cu atentie povestea de dragoste a fiecarui cuplu, pentru a le indeplini dorintele in culorile si gusturile visate, cu hainele sau muzica preferata pentru a le oferi petrecerea    reușită.

Au fost invitate toate cuplurile care in acest an au beneficiat de serviciile companiei vâlcene.

Si de această dată mirii s- au bucurat de surprize deosebite, vouchere la săli de fitness sau infrumusetare, carduri Golden Club sau sedinte foto, gratuite.

Au fost oferite si vouchere pentru petrecerea de Revelion la restaurantele companiei și marele premiu: un city break, in orasul valsului, orasul despre care se spune ca te indragostesti in mai puțin de o oră, Viena.


Premiul special a fost oferit de Lucia Niță, coordonatorul evenimentelor.

La extragerea premiilor au fost prezenți alături de Lucian și Corina Niță, inițiatorii și organizatorii Galei, designerul David Stephan și Romulus Ghinoiu (Golden Club),

Cu promisiunea ca vor ramane buni prieteni ai fiecarui oaspete si vor continua seria premiilor acordate mirilor anului.

Articolul precedentConcert al tinerilor instituționalizați susținut de Consiliul Județean
Articolul următorIncendiu noaptea trecută la o fabrică din Râmnicu Vâlcea