Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Milcoiu și cei din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, au reținut pentru 24 de ore, un bărbat cercetat pentru conducere fără permis.

Polițiștii au reținut un bărbat de 58 de ani, care a fost depistat deplasându-se la volanul unui autoturism,  în comuna Budești, deși nu avea permis de conducere, acesta fiind reținut.

În fapt, polițiștii i-au efectuat semnalul de oprire șoferului, acesta refuzând să oprească, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea lui, fără a se reuși însă depistarea.

Ulterior, au fost efectuate verificări în bazele de date, constatându-se că bărbatul avea permisul de conducere reținut.

Polițiștii au deschis un dosar penal, șoferul fiind reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea cu propunere procedurală.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Sutești și Serviciului Rutier au depistat în trafic, șoferi fără permis și sub influența alcoolului. Politistii au înregistrat dosar penal pentru un șofer de 37 de ani, care nu deținea permis de conducere.

Oamenii legii i-au solicitat conducătorului auto să efectueze testarea alcooloscopică, dar acesta a refuzat atât testarea, cât și recoltarea probelor biologice.

A fost deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru conducere fără permis și sustragerea de la recoltarea probelor biologice.

Tot polițiștii Serviciului Rutier au depistat pe Drumul Național 67, în comuna Mihăești, un conducător auto de 56 de ani, sub influența băututrilor alcoolice.În urma testării, a reieșit că acesta avea o alcolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au înregistrat un dosar penal.

 

 

Articolul precedentMinistrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, prezent la Şcoala Militara de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani
Articolul următorExamen de capacitate preoțească în Mitropolia Olteniei