Conform paginii oficiale de facebook a clubului de handbal feminin S.C.M. Râmnicu Vâlcea, antrenorul principal al echipei de sub Dealul Capela, Florin Pera, și-a prelungit contractul pe o perioadă de încă doi ani !

După ce şi-a prelungit contractul cu SCM Rm. Vâlcea pentru încă doi ani, antrenorul principal FLORIN PERA a expus motivele care l-au determinat să continue alături de clubul vâlcean.

„Sunt onorat că am fost dorit în continuare la Vâlcea, pentru mine a fost o decizie luată cu sufletul, atât datorită colaborării foarte bune cu conducerea clubului, dar şi a faptului că avem cel mai frumos public, reprezentând oraşul cu cele mai mari performanţe din handbalul românesc.

De asemenea, câştigarea Supercupei României, chiar la Bucureşti, împotriva CSM-ului şi parcursul perfect din Liga Naţională îmi dă încredere că, împreună cu fetele, putem realiza performanţe notabile în continuare, atât pe plan naţional cât şi internaţional.

Am găsit un mediu propice performanţei la Vâlcea, fapt care m-a determinat să continui proiectul început în vara trecută.

Este foarte important că aici este un grup de oameni profesionişti, care doresc să ducă mai departe tradiţia handbalului vâlcean.

Ne dorim să creăm o echipă competitivă, de top, care să poată urma paşii Oltchimului.

În plus, Vâlcea este un oraş care respiră handbal, locuitorii Municipiului fiind foarte ataşaţi de acest sport.

Sunt un antrenor care are ca prim criteriu de selecţie caracterul jucătoarelor, pun foarte mult accent pe forţa grupului şi nu pe valoarea individuală, totodată apreciez foarte mult handbalistelele care joacă cu inima pentru club”

a declarat FLORIN PERA, pentru pagina oficială de facebook a clubului.

Articolul precedentAlexandru Oprea desemnat sportivul anului 2018 de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru”
Articolul următorUn mărţişor, un zâmbet şi un cântec pentru persoanele vârstnice !