Echipa feminină de handbal SCM Râmnicu Vâlcea a realizat un nou transfer.

Este vorba despre Daria Bucur, în vârstă de 21 ani. Tânăra a semnat un contract pe două sezoane la Vâlcea.

În ultimii trei ani handbalista a jucat la Corona Braşov (în 2019 a debutat la naţionala de senioare a României).

”(…) revin pe teren cu dor şi plăcere pentru acest sport. (…) Am ales Vâlcea atât pentru proiect, cât şi pentru răbdarea care au avut-o cu mine, lucru pentru care le mulţumesc conducătorilor clubului şi antrenorilor. Abia aştept să ajut echipa în drumul său din Liga Florilor şi Liga Campionilor” a declarat Daria Bucur.

Daria Bucur va fi inter dreapta al echipei vâlcene.

Interul dreapta DARIA BUCUR (21 ani) este pentru două sezoane jucătoarea echipei noastre. În ultimii trei ani, tânăra handbalistă a evoluat pentru Corona Brașov. După ce a trecut pe la loturile naționale de junioare și tineret, Bucur a debutat anul trecut și la naționala de senioare a României.
”Mă bucur de reînceperea activității, revin pe teren cu dor și plăcere pentru acest sport. Îmi doresc să atingem performanțele dorite de noi toți și să ne bucurăm de handbal împreună. Am ales Vâlcea atât pentru proiect, cât și pentru răbdarea care au avut-o cu mine, lucru pentru care le mulțumesc conducătorilor clubului și antrenorilor. Abia aștept să ajut echipa în drumul său din Liga Florilor și Liga Campionilor” a spus noua jucătoare de la SCM Râmnicu Vâlcea.
Bine ai venit, DARIA!- SCM Râmnicu Vâlcea

Echipa vâlceană a transferat-o la începutul lunii şi pe Daciana Hosu, portar care în perioada 2015- 2019 a evoluat la Corona Braşov.

 

Sursa: Realitatea de Valcea