Astăzi, la inițiativa profesorului Marius Baluta, Asociatia Judeteana de Box Vâlcea a inițiat o acțiune de sprijinire a sportivilor care evolueaza la cluburile afiliate.

La eveniment a fost prezent si Presedintele de Onoare al Asociatiei si membru fondator, Marcel Boboc, fost sportiv de performanta, alaturi de Marius Anghel, Presedintele Asociatiei.

Imagine

Marcel Boboc si Mihai Barbu, vicepresedinte, fost sportiv de performanta, care a luptat pentru titlul mondial la box, se regasesc printre cei care au sprijinit, alaturi de sponsori, gala de premiere.

Pugilistii au primit echipamente specifice antrenamentelor si competitiilor sportive.

Imagine

25 de tineri atleti au participat la eveniment. Alaturi de ei, directorii celor doua cluburi, CSS si Chimia, Ramnicu Valcea, Lelioara Alexandrescu si Mihai Ionita.

„A fost o actiune simbolica, prin care am dorit sa ii motivam si sa ii sustinem pe tinerii pugilisti. Le- am spus sa fie barbati! Era prezenta si o fetita printre tinerii premiati astazi, chiar si ei i- am spus sa fie barbata, sa continue sportul, sa mearga pe acest drum inainte.

Scopul infiintarii Asociatiei este acela de a incuraja si sprijini tinerii sa faca sport, in ciuda situatiei actuale a sportului in judetul Valcea.

Noi luptam si pentru sport ca si pentru oamenii nevoiasi. Raul se face usor, binele este mai greu de facut. Dar, luptam mai departe, sa facem bine.

Sportul înseamnă viață, noi toți suntem obligați să luptăm pentru țară și viitorul copiilor noștri.” a declarat Marcel Boboc pentru Realitatea de Valcea.

Imagine

Competitia viitoare la care tinerii valceni vor participa va avea loc in Giurgiu, saptamana viitoare. Este vorba despre Campionatul National de Box pentru Seniori si Tineret.

 

 

 

 

Sursa: Realitatea de Valcea