Fostul vicepresedinte al Federației Române de Box și fost sportiv de performanță, Marcel Boboc, readuce boxul vâlcean în rândul campionilor.

Fostul sportiv îl susține pe pugilistul Mihai Desrobitu spre marea performanță.

Imagine

Crezând în talentul și performanțele tânărului cu un palmares de 4 victorii la nivel de profesioniști, Marcel Boboc declară că munca, ambiția și seriozitatea pugilistului vâlcean, în ceea ce privește respectarea antrenamentelor, vor duce boxul vâlcean la cel mai înalt nivel.

Imagine

Pe lângă antrenamentele de forță sau concentrare și vederea bună este unul dintre factorii decisivi, declară sportivul.

Motiv pentru care sunt sprijiniți în drumul spre noi victorii de Clinica oftalmologică Medicalmavision, care, grație unei aparaturi de top, este alături de sportiv în cadrul campaniei „Campioni pentru Campioni”.

După ce va înregistra șapte victorii în boxul profesionist Mihai va urma și cursa pentru Europa, începând cu o posibilă gală IBF, chiar în Râmnicu Vâlcea, a declarat fostul vicepreședinte FR Box, Marcel Boboc.

În pregătirea pentru competiții Mihai Desrobitu este sprijinit și de antrenorul Mihai Barbu (fost campion intercontinental de kickboxing) și antrenorul Liviu Ungureanu, mentorul multor sportivi români cu rezultate apreciate în acest sport.

Sursa: Realitatea de Valcea