Primarul în funcție din localitatea Drăgoești, Vâlcea, Gheorghe Melente,  și- a depus astăzi candidatura pentru un nou mandat la primăria comunei, din partea PNL.

Mandatele sale anterioare au avut la bază modernizarea localității nașterii unuia dintre cei mai mari români, Mihai Viteazul. În acest mandat s- a început și construcția în Drăgoești a unui centru culrural care poartă numele Domnitorului.

În prezent centrul muzeu care va avea o suprafață de 4 000 mp se află în construcție.

Astăzi, 17 august 2020, mi-am depus candidatura pentru cel de-al treilea mandat de primar al comunei Dragoesti , județul Vâlcea !
Este o funcție care mă onorează, care mă obligă, care îmi pune în sarcină modernizarea comunei! 
Au fost două mandate pline de realizări, pline cu proiecte importante de infrastructură, proiecte binecunoscute pe care nu le mai reamintesc acum. Mai sunt multe lucruri de făcut. Munca depusă în cei opt ani s-a văzut răsplătită de încrederea Dumneavoastră. 
În continuare, biroul meu va fi pe teren, în mijlocul oamenilor  sau la București spre a obține finanțarea proiectelor ce duc la  dezvoltarea și modernizarea comunei noastre Dragoesti. 
Așa să ne Ajute Dumnezeu!– Gheorghe Melente

În Drăgoești, un loc istoric, în perioada mandatului edilului primăria a încheiat lucrări de execuție pentru un nou teren sintetic de sport.

În comuna Drăgoești, inclusă într- un plan de dezvoltare atât din punct de vedere al infrastructurii cât și al turismului, au continuat și lucrările pentru asfaltarea integrală a drumurilor.

În total au fost modernizaţi 12 kilometri de drumuri, în toate satele din localitate.

Și centrul comunei a fost inclus într- un proces de modernizare.

Reprezentantul localității a menționat că la aceste instituții nu au fost facute astfel de lucrari de la construirea acestora.

Comuna dispune începând cu anii 2015 și de un centru after school.

Mai mult, oficialii Federației Romane de pescuit sportiv și- au exprimat dorința ca localitatea să dețină în viitor și o bază de pregătire pentru sportivii români ai loturilor naționale de kaiac- canoe, canotaj, pescuit sportiv.

 

Sursa: Realitatea de Valcea