Golden Club a sărbătorit un an de la înființarea clubului din Județul Vâlcea. Din club fac parte oameni de afaceri, medici, avocati, sportivi sau arhitecți.

Într- o seară de iarnă, la un an de la înființarea clubului, membrii si partenerii Golden Club s- au reunit pentru a sarbatori impreună un an de colaborare a clubului de afaceri.

In 2018 clubul a adus impreună peste 150 de persoane, oameni de afaceri, specialisti, avocati, medici, sportivi sau arhitecți pentru a dezvolta o comunitate puternica.

Membrii si partenerii detin un card ce le atestă aparteneta la club. Cu acest card, pe langa evenimetele exclusive la care au acces beneficiaza de reduceri si garantii la toti partenerii Golden Club.

Cu aparatură de ultima generatie si oferte unice in Ramnicu Valcea partenerii vin in sprijinul vâlcenilor cu servicii de calitate.

Una dintre informatiile in premiera a constituit- o si realizarea, in viitorul apropiat, unui festival de muzica intr- un loc spectaculos, platoul de la Feteni.

Si ideile nu se opresc aici. Vor fi dezvoltate un nou centru de evenimente si un SPA.

In 2019 clubul isi propune o expansiune la nivel national si lansarea unei aplicatii mobile ce le va permite membrilor si partenerilor sa comunice si sa se promoveze mai eficient.In club au aces oameni valorosi care isi doresc sa afle si sa imparta informatii legate de business, finantari europene, promovarea unei afaceri. Networking-ul este un concept necesar pentru dezvoltarea personala si implicit a afacerii, a declarat reprezentantul Golden Club, Romulus Ghinoiu.“Clubul se adreseaza tuturor persoanelor ce isi doresc dezvoltare si au ceva de oferit in schimb!” – Romulus Ghinoiu fondatorul clubului.

În prezent, Golden Club este cel mai mare club de afaceri din județul Valcea.

Articolul precedent În Vâlcea se va schia peste două săptămâni
Articolul următorMoș Crăciun, cu trăsura cu cai…prin oraș