Clubul de handbal ACS Transilvania Brașov a semnat un contract pentru următorii patru ani cu antrenoarea Simona Gogîrlă. Fosta internațională a Oltchimului are ca obiectiv principal ca la finalul celor patru ani de contract să formeze o echipă de senioare care sa se lupte pentru clasarea în prima jumătate a clasamentului Ligii Naționale.

După despărțirea de Mariana Tîrcă, ACS Transilvania Brașov a reușit să o convingă pe Simona Gogîrlă să vină la Brașov, unde va antrena echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Transilvania. Fosta jucătoare a naționalei României și a Oltchimului a fost încântată de proiectul de la ACS Transilvania Brașov și a ales să vină sub Tâmpa, deși a avut oferte și de la echipe din prima ligă.

Simona nu vine însă singură la Brașov. Ea o aduce și pe fiica ei, Alicia Maria Gogârlă, una dintre cele mai bune jucătoare ale naționalei României la European Open U16 de la Gothenburg, din Suedia.

Ca jucătoare, Simona Gogîrlă a evoluat la formațiile: Oltchim Râmnicu Vâlcea, Krim Ljubljana, SD Itxako, Gyor ETO, Rulmentul Brașov și Rapid București.Ea a cucerit nu mai puțin de 5 titluri naționale ale României, 4 Cupe ale României, 4 titluri naționale ale Sloveniei și 4 Cupe ale Sloveniei, un titlu național al Spaniei, două titluri naționale ale Ungariei și două Cupe ale Ungariei.

Simona are în palmares și câte o finală de Liga Campionilor, Cupa EHF și Cupa Cupelor. A cucerit titlul mondial de junioare în Brazilia în anul 1995 și titlul de vicecampioană mondială de senioare în anul 2005 în Rusia cu naționala României, pentru care a evoluat în 93 de partide și a marcat peste 450 de goluri și a cucerit titlul de cea mai bună marcatoare a Campionatului European din 2000.

Simona Gogîrlă și-a început activitatea de antrenoare la Rapid București și a mai trecut pe la CSM Ploiești, HCM Râmnicu Vâlcea și SCM Craiova.

Articolul precedentAvertismente și amenzi de la I.T.M. Vâlcea
Articolul următorCirculatie reluata la intrarea in Olanesti, in urma reparatiilor