Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea informează că s-a aprobat de către Consiliul de Administraţie ale Federaţiei Române de Handbal preluarea de către SCM Râmnicu Vâlcea a echipei de handbal HCM Râmnicu Vâlcea.

Începând de acum, handbalul vâlcean va fi reprezentat în Campionatul Naţional ”Liga Florilor” şi în Cupa EHF de către SCM Râmnicu Vâlcea, club ce a preluat toate jucătoarele şi staff-ul tehnic de la HCM Râmnicu Vâlcea.

Secţia de handbal din cadrul clubului va fi condusă de către Florin Verigeanu, alături de care vor mai activa Joiţa Marian, având atribuţii de director sportiv, Cristian Pestrea (având atribuţii de secretar general al clubului), Dumitru Marian (cu atribuţii de organizare competiţii) şi Adrian Muja (atribuţii de comunicare cu presa şi imagine).

În cursul lunii august se va alătura şi Petre Berbecaru (cu atribuţii de consilier tehnic), care momentan a rămas preşedinte la HCM pentru definitivarea documentelor de predare a HCM Râmnicu Vâlcea.

Tot în cursul lunii august, organigrama clubului se va completa cu câteva posturi necesare desfăşurării în bune condiţii a activităţii sportive.

Articolul precedentCopiii din Cernăuţi au vizitat Primăria Râmnicu Vâlcea
Articolul următorJandarmeria Vâlcea avertizeaza !