Acorduri celebre, invitați la fel de celebri în concertul anului din Râmnicu Vâlcea, pe 7 Septembrie.

Doar câteva zile au mai rămas până la inuaugurarea complexului sportiv „Arenele Traian”.

Invitat special: Goran Bregovic, muzician celebru, compozitor al coloanei sonore pentru filme celebre precum: „Arizona Dream” cu Johnny Deep și „Underground”.

În deschiderea concertului vor urca pe scenă muzicienii Filarmonicii vâlcene, în spectacolul „Classics meets Jazz” și Zelea Gheorghe.

Biletele se vând la preţul unic de 50 de lei.

Organizatorii au pus la dispoziția publicului un nou centru de vânzare al biletelor.

Biletele pentru concertul ce va avea loc sâmbătă, 7 septembrie, la ora 19 00, la Arenele ”Traian”, pot fi achiziţionate de la agenţia de bilete a Filarmonicii ”Ion Dumitrescu”, Sala Sporturilor ”Traian” și agenţia de bilete dintr- un centru comercial situat în zona centrală a Râmnicului.

Accesul publicului va fi permis începând cu ora 17 30.

Goran Bregović este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști balcanici, legătura sa cu România fiind foarte strânsă. A colaborat cu artiști precum Iggy Pop, Cesaria Evora, compunând muzică pentru filme celebre precum: „Arizona Dream” cu Johnny Deep și „Underground”.

„Dacă pentru Goran Bregovic, prezenţa la Râmnicu Vâlcea la Concertul-eveniment din 7 septembrie este o premieră, nu acelaşi lucru se poate spune despre Elena Gheorghe. Solista i-a mai încântat pe râmniceni în 2015, în cadrul ”Maratonului Olteniei” (…), în vara anului 2018 și anul acesta, în iunie, pe splaiul Independenţei, în cadrul unor evenimente estivale.

De data aceasta, interpreta cu origini aromâne (…) va face pentru spectatorii de la Arenele ”Traian” o incursiune în muzica machedonească alături de formaţia -Steaua di Vreari-” (Primăria Râmnicu Vâlcea).

Complexul „Arenele Traian” va cuprinde săli de fitness, judo, tenis de masă, tenis de câmp, vestiare, camere de cazare pentru sportivi, o ceainărie, alei pietonale și o parcare.

Noul complex vâlcean va avea o suprafață construită de 550 mp.

Articolul precedentVoluntari pentru educație ecologică !
Articolul următorCirculație blocată în Călimănești, copaci căzuți pe carosabil. Trafic deviat