Împreună Pentru Andrei. Concert caritabil la ABY STAGE BAR, vineri, 6 decembrie!

Încă de când existăm, ne-am concentrat mereu pe acțiuni filantropice. De la instruire muzicală gratuită, la caravane pentru copii din comunități defavorizate, numeroase concerte caritabile, accesibilizarea evenimentelor noastre și nu numai.

Acum însă vă facem cunoscută o cauză cu atât mai specială, cu cât este vorba de un prieten, al #BrezoiuluiLumii, al nostru, al tuturor.

Andrei este voluntar Open Air Blues Festival Brezoi – Vâlcea.

Toți știm cât de importantă este munca unui voluntar pentru un festival creat în mare parte de voluntari.

Știm cât de important este ca Andrei să fie în continuare alături de noi.

Știm cât de important este ca Andrei SĂ FIE!

Avem convingerea că, în calitate de comunitate a iubitorilor muzicii de suflet, facem IMPREUNĂ fapte de suflet.

Așadar apelăm la voi cu rugămintea de a aduce o contribuție pentru ca acum, în pragul sărbătorii de Sfântul Andrei, să ne asigurăm că prietenul nostru în vârstă de doar 20 de ani își va serba ziua în anii următori.

Un share nu este neapărat inutil, însă pentru a vă aduce prietenii alături în sprijinirea acestei cauze, luați legătura cu ei în persoană, la telefon, măcar printr-un mesaj privat, pentru că de cele mai multe doar un share nu poate salva o viață.

Noi, cu aportul enorm al comunității artiștilor din România, organizăm această serie de concerte la care vă invităm să veniți să donați și să vă distrați.

Însă, până atunci, trebuie să fim alături nu doar la bine, ci și ACUM, când miza este o viață tânără, așa încât donațiile voastre pentru Andrei sunt cu recunoștință așteptate și pot fi făcute urmărind link-ul de mai jos:  https://www.facebook.com/donate/2260530540912838/10215435945433988/

Mulțumiri deosebite artiștilor și formațiilor care au ales să pună la dispoziția acestei cauze timpul și talentul lor: Florin Giuglea, Canaf Iulian, Rares Totu, Petrescu Marcian, Vali Vatuiu, Paul Negoita, Maya Ciosa, Marius Dumitrescu, Liviu Stanciu & Toolbox Band, AXiS, Fawkes’, Trupa Prometeu, Trupa „Nu face nimic”, Florin Stanescu & Daniel Trușcă, Fără Filtru, The Crawlers.

tiket donație (acces) 25 lei /pers.

Sâmbătă, 7 decembrie: tiket donație (acces) 40 lei /pers.