Odata cu inceperea noului an scolar, din data de 10 septembrie, traficul va fi reluat, pe o bandă,  pe strada Forestierilor, în Olănești .

Dupa ample lucrări de consolidare a podului de pe strada din stațiunea Băile Olănești, din 10 septembrie se va relua circulația către localitățile Comanca, Tisa și Gurguiata.  Până in prezent, turiștii și localnicii circulau pe Aleea Izvoarelor.

De asemenea, administrația locală anunta si faptul ca traficul pe Aleea Izvoarelor din stațiunea Băile Olănești va redeveni pietonal, tot  de la începutul săptămânii viitoare.

În ceea ce privește deteriorarea drumului național de acces în stațiune, situatia nu este insa aceeasi. In acea zonă se circulă în continuare semaforizat.

Lucrările întârzie, cei de la Compania Națională de Drumuri Craiova lucrând inca la proceduri si proiectare. Se estimează că in aproximativ 30 de zile vor demara și investițiile propriu-zise.

Pe 15 martie, alunecările de teren au afectat o porţiune din drumul naţional de acces în staţiune, pe un sens de mers. Zidul de sprijin pe o porţiune de aproximativ 40 metri a căzut în apele râului Olăneşti.

De atunci, în zonă, se circulă alternativ.

Articolul precedentReduceri la transportul in comun !
Articolul următorEroi din Primul Razboi Mondial descoperiti intamplator, dupa 100 de ani