Cei 23 de copii care sunt astăzi găzduiți la Casa Pinocchio au toate cele necesare începerii anului școlar cu sprijinul echipei unei companii de traditie din Valcea.

Rucsacuri, caiete, instrumente de scris, materiale auxiliare blocuri de desen, seturi de pictură, sunt pregătite pentru începerea anului școlar la Casa Pinocchio .

Acestora li se adaugă și câteva jocuri de grup pentru petrecerea timpului liber într-un mod amuzant și educativ.

Compania cu sediul in Valcea s-a angajat, din ianuarie 2015, la susținerea constantă a necesităților de educație ale copiilor de la Băbeni și asigură anual cele necesare, alocând resurse pentru acoperirea proiectelor educaționale și pentru perioada sărbătorilor.

Anual, compania contribuie direct cu aproximativ 12.000 de lei, sumă la care se adaugă punctual donații din partea angajaților.

În această vară, echipa companiei s-a mobilizat pentru achiziția unor televizoare și echipamente de vacanță, pentru ca „și învățarea și relaxarea trebuie cultivate în mod echilibrat”.

În 2015, la începutul parteneriatului cu Casa Pincocchio, firma a contribuit și la îmbunătățirea condițiilor de cazare și utilarea cu echipamente necesare igienei într-un proiect de aproximativ 30.000 de Euro, susținut de fundația grupului și de angajați, prin ore de voluntariat.

Articolul precedentTeatrul Anton Pann își va deschide noua stagiune
Articolul următor„Informare acasa ! Siguranta in lume !”