Poliţiştii rutieri au depistat un tânăr de 22 de ani, din localitatea Lădești, care conducea un autoturism pe DN 65C, în orașul Bălcești, cu numere provizorii, a căror valabilitate era expirată.

Totodată, în urma verificărilor s-a stabilit că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

In paralel, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Drăgășani şi ai posturilor de poliţie comunale arondate au desfăşurat o acţiune specifică pe linie rutieră şi pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică pe raza de competenţă, prin patrulare pedestră, auto şi constituirea de filtre rutiere, inclusiv pe arterele secundare de drum, avându-se în vedere principalele cauze generatoare de accidente rutiere.

Cu această ocazie, au fost legitimate 50 de persoane și verificate 65 de autovehicule, find aplicate  24 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4045 lei.

Ca măsură complementară, polițiștii au reţinut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 2 permise de conducere, în cazul conducătorilor auto care au depășit viteza legal admisă cu mai mult de 50 km/h.

Si polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale conform OUG 195/2002, în valoare totală de 7125 lei.

 

Articolul precedentLucrări executate de APAVIL în Râmnic
Articolul următorDebut in noul sezon al Ligii Florilor pentru SCM Rm Valcea !