În urma controalelor din trafic, polițiștii valceni au depistat din nou șoferi care au încălcat regulile de circulație, fiind înregistrate dosare penale.

În noaptea de 16 iulie, polițiștii rutieri din cardrul Poliției orașului Horezu au oprit în trafic, în Slătioara, pentru control, un moped condus de un bărbat de 43 de ani.

Vehiculul nu era înmatriculat în circulație, iar bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii au deschis un dosar penal.

În noaptea de 17 iulie, polițiștii Secției 10 Poliției Rurală Măciuca au oprit în trafic, pe Drumul Județean 676, în comuna Fârtățești, o autoutilitară, condusă de un bărbat de 58 de ani.

În urma controlului, s-a constatat că șoferul nu deținea permis de conducere pentru categoria corespunzătoare, de asemenea, mașina nu avea poliță de asigurare civilă obligatorie, iar inspecția tehnică periodică a vehiculului era expirată din anul 2009.

Conducătorul auto avea și o alcoolemie de 0.36 Mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au înregistrat un dosar penal și în acest caz.

Tot la data de 17 iulie, polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Zătreni au depistat în trafic, în Grădiștea, un șofer in varsta de 57 de ani, sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării, a reieșit că acesta avea o alcoolemie de 0,46mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital, în vederea recoltării probelor biologice, fiind întocmit un dosar penal.

Articolul precedentLege initiata de un parlamentar valcean, promulgata de Presedintele Romaniei
Articolul următorIntreruperi programate in retelele electice, in judetul Valcea, in perioada 23- 29 iulie