În ultimele 24 de ore, membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru 5 situaţii de urgenţă. Iar in prezent se intervine pentru evacuarea apei din ultimele 4 gospodării din Băbeni, pe strada Râioasa.

Echipajele au intervenit în localităţile: Drăgăşani, Lungeşti, Racoviţa, Ramnicu Vâlcea și Șuşani pentru: o deblocare de apartament, dureri si stari generale de rau.

După acordarea primului ajutor calificat, toți pacienţii au fost transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri suplimentare.

 In data de 10 iulie judeţul Vâlcea s-a aflat sub Avertizare de Cod Portocaliu de ploi abundente până joi, ora 21.00 și de inundații Cod Roșu până la ora 20.00.

În data de 11 iulie pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au evacuat apa din 15 gospodări: Băbeni (pe strada Râioasa – 10 gospodării și un drum de interes local. Operațiunile de evacuare ale apei s-au desfășurat și pe timpul nopții), Drăgășani (str. I.C. Brătianu două beciuri),  Livezi (două beciuri)  și Rm. Vâlcea (Goranu – un beci).

La această oră se intervine pentru evacuarea apei din ultimele 4 gospodării din Băbeni, pe strada Râioasa.

 

Articolul precedentValcea, reprezentata la Festivalul „Mamaia Copiilor” de elevele sopranei Camelia Clavac
Articolul următorO pictorita din Ramnic, recunoscuta de criticii de arta italieni