Având în vedere prevederile Planului de măsuri pentru perioada sezonului rece 2018-2019, al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea, urmare a situațiilor aflate în dinamică, din cauza efectelor fenomenelor de ninsori abundente, strat semnificativ de zăpadă și viscol, luând în considerare informările transmise de către structurile cu atribuții în domeniu, Instituția Prefectului – Județul Vâlcea, informează:

În perioada 14.12.2018 – 15.12.2018, ora 08.00, s-a intervenit în Vâlcea pentru menţinerea reţelelor de drumuri naţionale, judeţene şi locale într-o stare de viabilizare corespunzătoare, astfel:

● Pe reţeaua de drumuri naţionale, în lungime totală de 482,5 km, s-a intervenit cu 59 utilaje cu lamă și risipitoare, 12 încărcătoare și s-au răspândit 678 tone material antiderapant, în activitatea de deszăpezire fiind angrenate un număr de 114 persoane.

La această oră partea carosabilă este uscată sau parţial umedă, cu excepţia următoarelor sectoare de drumuri naţionale, respectiv:

● Pe reţeaua de drumuri judeţene, în lungime totală de 967 km, s-a intervenit cu utilaje, material antiderapant și personal tehnic din partea R.A.J.D.P. Vâlcea, pentru menținerea stării de viabilitate a drumurilor județene, circulația desfășurându-se la ora prezentei informări în condiții de iarnă.

● Pe reţeaua de drumuri de interes local se intervine cu utilaje de către autorităţile locale, la această oră circulaţia desfăşurându-se în condiţii de iarnă.

Pe reţeaua de drumuri naţionale, judeţene şi locale din judeţul Vâlcea, la această oră, se circulă în condiţii de iarnă, în continuare se intervine cu utilaje pentru menţinerea acestora în stare de viabilizare.

La nivelul reţelelor de energie electrică, exista o singură zonă fără energie electrică în dreptul localității Bujoreni, sat Bogdănești, acolo unde 3 PT-uri au fost afectate ca urmare a fenomenelor meteo manifestate.

Tronsonul afectat este de aproximativ 5 km și sunt afectate cca. 150 de persoane.

Articolul precedentVâlcea va avea stadion de fotbal modern
Articolul următorAccident mortal pe DN 67, la Bunesti !