Campania „Let s do it, Romania !” va avea loc maine,  în peste 150 de țări și se va desfășura sub sloganul ”World CleanUp Day”. Organizatorii si- au propus să mobilizeze 5% din populația globului în vederea curățării deșeurilor de pe toată suprafața Pământului.Și municipiul Râmnicu Vâlcea s-a înscris în lista participanților la campania internațională cu peste 600 de voluntari.

Primaria municipiului Ramnicu Vâlcea va avea câțiva parteneri pentru acțiunea de ecologizare. Printre acestia Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea, Adminstrația Bazinală a Apelor Olt, Crucea Roșie Vâlcea, Garda de Mediu Vâlcea,  Agenția pentru Mediu,  ROMSILVA,  Inspectoratul Județean de Jandarmi Vâlcea  și societățile PIEȚE PREST, ROMPREST.

Startul acțiunii, la ora 9 00, in centrul municipiului, in zona La Ceas.

Campania se va derula și la nivel de județ prin implicarea Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea, cu sprijinul unor scoli. Elevii participanți vor fi insotiti de cadre didactice si parinti, acolo unde exista voluntari din randul acestora.

Cu toate ca exista  localitatati care beneficiază de serviciile firmelor de de salubrizare, din pacate, oamenii arunca gunoaiele, in continuare, la capete de poduri sau pe maluri de ape.

Articolul precedentProfesoară amenințată cu acte de violență la Rm. Vâlcea
Articolul următorAmendați pentru ca au fost surprinși in timp ce aruncau gunoaie pe strada