Primăria Râmnicu Vâlcea anunță organizarea licitaţiei publice pentru atribuirea amplasamentelor de pe domeniul public pentru comercianți, în cadrul zilelor „Mărţişor 2019”.

Preţul de pornire al licitației începe de la suma de 400 de lei, pentru un amplasament în zona centrală și de la 150 de lei pentru un amplasament în zonele Nord și Ostroveni.

​Comercianții pot obține gratuit caietul de sarcini, cererea tip de înscriere la licitaţie şi planurile de situaţie a amplasamentelor la Serviciul Autorizări Activităţi Comerciale, Evenimente Publice, din strada General Praporgescu, numar 3.

Taxa de participare la licitaţie este 15 lei pentru fiecare amplasament solicitat.

Licitaţia va avea loc în perioada 22–23 ianuarie, în sala Filarmonicii „Ion Dumitrescu”.

“În aplicarea H.C.L. nr.423/27.12.2018 privind aprobarea atribuirii prin licitaţie publică cu strigare a amplasamentelor de pe domeniul public al municipiului în vederea desfăşurării comerţului stradal ocazional -Mărţişor 2019- şi a caietului de sarcini aferent, Primăria muncipiului Râmnicu-Vâlcea anunță organizarea licitaţiei publice cu strigare în vederea atribuirii amplasamentelor de pe domeniul public al municipiului pentru desfăşurarea comerţului stradal ocazional -Mărţişor 2019-“

Articolul precedentO nouă stradă amenajată: strada Cojocarilor din cartierul Căzăneşti, una dintre cele mai lungi din oraş
Articolul următorLucrări finalizate la Depozitul de deşeuri din Feţeni