Liviu Dragnea a făcut o dezvăluire de zile mari la Realitatea PLUS, în cadrul emisiunii Culisele Statului Paralel cu Anca Alexandrescu. Dragnea spune că Sorin Grindeanu susține în cercuri restrânse că Ambasada Statelor Unite îl susține pentru a prelua șefia SRI-ului.

„În primul rând, asta spune el peste tot. (n.r. că e susținut de Ambasada SUA) El spune că ambasada Americană i-a promis să-l susțină să fie noul director al SRI-ului. Domnul Ciolacu susține chestia asta. Eu spun ce spune dumnealui. Mie îmi spun oameni din partid, că am condus și eu partidul ăla foarte mult. Ambasada pune oameni în funcția aia de când a intrat România în NATO. SRI-ul nu e partener, e subordonat CIA-ului. 

CIA-ul, în statele pe care le consideră subordonate, ele pun acolo, la sugestia lor, cu acordul lor se pune șeful serviciului secret intern și nu numai, așa se joacă jocul asta în România.

Domnul Ciolacu nu își dorește că domnul Grindeanu să rămână la Transporturi, doar pozează în chestia asta”, a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a vorbit și despre noul partid pe care îl susține, o formațiune condusă de fostul ministru MAI, Carmen Dan.

„Partidul pe care eu îl susțin din tot sufletul meu și cu toată ființă mea e partidul condus de doamna Carmen Dan, născut de foarte curând și care se numește MRS, Mișcarea România Suverană.

A început să se organizeze foarte bine în județe, oamenii vin către acest partid pentru că încet, încet au auzit. E un partid în care am foarte mare încredere, i-am pus mare parte din programul de guvernare la dispoziție. Va fi un program de guvernare care poate scoate România din criză, e nevoie de foarte mult curaj și naționalism, e prima dată când folosesc cuvântul asta.
 
Partidul este mic pentru că e nou. Sper că românii să nu voteze în funcție de mărime. Într-adevăr, noul PSD e un partid mare, noul PNL e un partid măricel, AUR – un partid măricel, USR și așa mai departe. Eu sper că românii să voteze cu cei care le pot determina încredere și care-i pot convinge, arătându-le cum le pot face viață mai bună”, a spus Dragnea.
 
Carmen Dan a fost întrebată de Anca Alexandrescu dacă acest partid va fi condus de ea sau de Liviu Dragnea:
 
„În opinia noastră, acest partid nu e nici partidul meu nici al domnului Liviu Dragnea, e partidul românilor patrioți. E un partid deschis, ceea ce s-a întâmplat până acum îmi demonstrează faptul că merită această luptă, sunt foarte mulți oameni care văd în acest partid nu doar vorbe goale ci și un program de guvernare.”
Articolul precedentSfântul Ierarh Calinic de la Cernica celebrat in Râmnic. Evenimentele au culminat astăzi cu Sfânta Liturghie săvârșită de Arhiepiscopul Râmnicului
Articolul următorMiron Mitrea analizează primele probleme apărute în PNRR: „Marcel Ciolacu cred că ar trebui să aibă mai mult curaj”