Lucrările de asfaltare pe raza comunei Drăgoești vor începe în jurul datei de 30 martie. 

Astăzi s- a intervenit pe DJ 678,  Limita Județ Olt- Drăgoești – Galicea – Budești (DN7), pentru limitarea disconfortului creat de praf.

„Astăzi, 18 martie 2020, antreprenorul a pus la dispoziție o cisternă de 25 de tone, pentru a stropi, periodic, acest tronson”- CJ Vâlcea.

Consiliul județean Vâlcea anunță că, potrivit informațiilor primite de la constructor, lucrarea de asfaltare pe tronsonul de 7 km (de la km 2+190 de la limită judeţ Olt), aflat pe raza comunei Drăgoești, va începe cel târziu pe data de 30 martie 2020, cand se va proceda la turnarea covorului asfaltic (stratul de binder). 

Prin proiect se propune modernizarea drumului județean 678, în lungime de 38,554 km, care pornește de la limita cu județul Olt, parcurge comunele Drăgoești, Olanu, Galicea și Budești, unde se intersectează cu DN 7 (E81) care face parte din rețeaua trans-europeana de transport, respectiv TEN-T Core E81 (DN7).

DJ 678 străbate și comuna Drăgoești, locul care adăpostește pe malul Oltului biserica botezului domnitorului Mihai Viteazul.