Continuă construcția drumurilor de legătură cu pasajul Tudor Vladimirescu din Râmnicu Vâlcea.

Cu toate ca termenul de execuție prevăzut în contract este 2020, construcția ar putea fi gata până în toamna acestui an, a declarat primarul Râmnicului.

Investiţia, în valoare de 20.816.297,4 lei (fără TVA), presupune:

– prelungirea bulevardului Tineretului de la strada Libertăţii până la pasajul Tudor Vladimirescu pe sectorul cuprins între str. Libertăţii şi începutul bretelelor de acces la pasajul Tudor Vladimirescu cu o arteră de circulaţie pe 4 benzi, încadrată de trotuare şi cu separator median de sens prevăzut cu spaţiu verde.
– realizarea legăturilor rutiere pentru relaţiile prelungirea bd. Tineretului – bd. Tudor
Vladimirescu prin intermediul unor bretele racordate la pasajul de pe bulevardul Tudor Vladimirescu, constând în următoarele etape:
– sectorul cuprins între începutul bretelelor de acces la pasajul Tudor Vladimirescu şi sensul giratoriu de sub pasaj
– realizarea tuturor legăturilor rutiere între str. Referendaru, str. Ferdinand, prelungirea bd. Tineretului precum şi accesul la pasajul proiectat pe bd. Tudor Vladimirescu spre cartier Traian şi dinspre cartier Ostroveni prin intermediul unui sens giratoriu amplasat sub pasaj
– refacerea legăturii rutiere cu str. Ferdinand
– refacerea legaturii rutiere cu str. Referendaru
– implementarea de măsuri privind dirijarea traficului în zona intersecţiei prelungirii bd.
Tineretului cu str. Libertăţii şi str. Crişan în vederea asigurării capacităţii de circulaţie până la realizarea integrală a măsurilor propuse prin studiul de trafic.

Startul lucrărilor la investiţia ”Arteră de legatură între bulevardul Nicolae Bălcescu şi bulevardul Tineretului, inclusiv rampele aferente pasajului suprateran” a fost dat la începutul lunii Octombrie, 2018.

 

Articolul precedentPrimăvara începe cu un concert Antract, la Râmnicu Vâlcea
Articolul următor„Bijuterii muzicale”, luni seara, la Filarmonica vâlceană. Solist: Hajime Minamikawa, Japonia