Toamna și temperaturile scazute si- au facut simtite prezenta, motiv pentru care si la Valcea se asteapta furnizarea agentului termic.

Reprezentantii CET Govora anunta ca societatea este pregatita ca, incepand de maine, în municipiul Râmnicu Vâlcea, in Băile Olănești și Călimănești sa furnizeze caldura.

In aceste zile a avut loc loc incărcarea instalaţiilor si pregatirea reţelei de termoficare pentru noul sezon de încălzire 2018-2019.

„Având în vedere prognoza meteo pentru perioada următoare, condiţiile impuse în contractul de furnizare a energiei termice referitoare la obligativitatea reluării furnizării agentului termic pentru încălzire, în condițiile în care temperatura exterioară, intre orele 18.00 și 6.00 se situeaza trei zile consecutiv sub +10 C, societatea CET Govora SA anunță că începând cu data de 04.10.2018, ora 18.00 va relua furnizarea agentului termic pentru încălzire în sezonul rece 2018/2019 în Municipiul Râmnicu Vâlcea, inclusiv la CT Copăcelu, respectiv în oraşele Băile Olăneşti şi Călimăneşti, se arată într-un comunicat de presă al CET Govora.

Consumatorii racordaţi la sistemul de termoficare urbană şi care desfăşoară lucrări la instalaţiile termice interioare sunt rugaţi să ia măsurile de finalizare a lucrărilor maine, în cazuri excepţionale, pentru finalizarea lucrăritor, să izoleze reţelele interioare ale robineţilor contoarelor de energie termică”.

Articolul precedentModificari la programul intreruperilor de energie electrica
Articolul următor„Ne stim de 100 de ani” , in regia lui Stefan Iordanescu, la Ramnicu Valcea